Volvo angajeaza 600 de oameni, in toate fabricile

Producatorul suedez de masini Volvo, cumparat anul trecut de chinezii de la Geely, vrea sa-si majoreze capacitatea de productie si sa faca angajari, anticipand o cerere in crestere pentru modele XC60, V60 si S60. In total este vorba despre 600 de noi locuri de munca in toate cele cinci fabrici pe care compania le detine in Europa.
Volvo va recruta 600 de persoane pentru fabricile suedeze din Gothenburg, Olofstrom, Skovde si Floby, precum si in Ghent, Belgia.
“Nu avem masini pe stoc, modelele Volvo XC60, V60 si S60. Trebuie sa investim pentru a sustine cererea in crestere”, a decalrat Stefan Jacoby, presedinte si director general executiv (CEO) al Volvo Car Corporation.
Volvo Cars Body Components din Olofstrom are nevoie de inca 200 de angajati, iar fabrica din Torslanda, Gothenburg, trebuie sa isi mareasa productia de la 52 de masini pe ora la 57, fiind necesari inca 250 de angajati.
Unitatile de productie Volvo Cars Engines din Skovde si Floby isi vor mari capacitatea de productie, avand nevoie de inca 75 de angajati.
In Belgia, la Ghent, Volvo va mai angaja 100 de persoane pentru a mari productia modelului XC60.
In urma cu doua luni Volvo a anuntat decizia de a recruta pana la 1.000 de persoane in Suedia, in special ingineri pentru cercetare si dezvoltare. Aceasta recrutare este in curs de desfasurare si este separata de recrutarea celor 600 de oameni pentru uzine.

Artikel Terkait

Previous
Next Post »